MENÜ
Erzurum -1°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERVAK’lı Kadınlardan birlik mesajı
Kültür-Sanat
21 Ocak 2014 Salı 11:53

ERVAK’lı Kadınlardan birlik mesajı

Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Kadın Kolları’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle birlik, beraberlik ve dostluk yemeği adı altında eğlence programı düzenledi.

ELİF HASANÇEBİ
ERZURUM (İHA) - Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Kadın Kolları’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle birlik, beraberlik ve dostluk yemeği adı altında eğlence programı düzenledi.
Her yıl ERVAK Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dostluk yemeği Anılar Düğün salonunda gerçekleşti. Programın açılışında konuşma yapan ERVAK Kadın Kolları Başkanı Nuran Çelenk, “Erzurum’daki sivil toplum kuruluşları birlik ve beraberlik içinde kentin kalkınması için kolektif çalışma ruhu ile çalışmalar gerçekleştiriyor. Bizler birlikten dirlik doğacağı inancındayız. Programımız sinerji ruhunu geliştiriyor” dedi.
Zorlu geçen kışına, iş imkanlarının yetersizliğine, geri kalmışlığa mahkum edilmesine, eğitimdeki kısıtlı imkanlara rağmen Erzurum’un bir marka şehri olduğunu ifade eden Çelenk, “Kuruluşumuzla birlikte her yıl düzenlemekte olduğumuz birlik, beraberlik ve dostluk yemeğini gerçekleştiriyoruz. ERVAK olarak bugüne kadar önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Elimizden gelen imkanlarla toplumsal çalışmalara yoğunlaşarak, yardımlaşma faaiyetlerimizi artırdık’’ diye konuştu.
Programda ERVAK kadın kolları üyeleri başta olmak üzere tüm davetliler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi