MENÜ
Erzurum 12°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Demircan Erzurumlularla buluştu
Sağlık-Yaşam
28 Temmuz 2018 Cumartesi 13:01

Demircan Erzurumlularla buluştu

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nda ikamet eden vatandaşları kendi topraklarında ziyaret etmeye devam ediyor

Erzurum'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Yerli yabancı milyonlarca insan Beyoğlu’nda hep birlikte yaşıyoruz, adeta bir aile olmuş durumdayız. Bu ailemizin içerisinde Anadolu’muzun dört bir tarafından gelmiş insanlarımız var. Bu insanları memleketlerinde, evlerinde ziyaret etmek ayrı bir duygudur. Bugün de 5 yıl aradan sonra tekrar Erzurum'a geldik" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nda ikamet eden vatandaşları kendi topraklarında ziyaret etmeye devam ediyor. Her yıl Anadolu’nun farlı noktalarına ziyaretler gerçekleştiren Başkan Demircan Beyoğlu Erzurumlular Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Mustafa Akbulut’un daveti üzerine Erzurum’a gitti. Ziyaretin ilk gününde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir araya gelen Başkan Demircan daha sonra şehrin tarihi mekanlarını gezdi.

"İNSANLARI EVLERİNDE ZİYARET ETMEK AYRI BİR DUYGUDUR"

Erzurum'a daha önce de geldiğini belirten Başkan Demircan, “Önceki ziyaretimde olduğu gibi bu ziyaretimde de çok sıcak bir karşılama ile karşılaştım. Malumunuz İstanbul Türkiye'nin özü, özeti, Beyoğlu da İstanbul'un özü ve özetidir. Yerli yabancı milyonlarca insan Beyoğlu’nda hep birlikte yaşıyoruz, adeta bir aile olmuş durumdayız. Bu ailemizin içerisinde Anadolu’muzun dört bir tarafından gelmiş insanlarımız var. Bugüne kadar Kastamonulusu, Sivaslısı, Erzincanlısı, Erzurumlusu, Trabzonlusu hepsini mekanlarında ziyaret ettim ve etmeye de devam ediyorum. İnsanları memleketlerinde, evlerinde ziyaret etmek ayrı bir duygudur. Vatandaşımız bizi memleketinde görmekten mutlu ve memnun oluyor. Bugün de 5 yıl aradan sonra tekrar Erzurum'a geldik" dedi.

"HER GELİŞİMİZDE ŞEHRİN DAHA DA GELİŞTİĞİNİ GÖZLEMLİYORUZ"

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri de inceleyen Başkan Demircan, "Doğu’nun kadim şehrine her bir gelişimizde şehrin daha da geliştiğini gözlemliyoruz. Mehmet Sekmen Başkanımız Dadaşlar diyarının adeta çehresini, görünümünü değiştirdi. Bu değişimi gözlemlemek medeniyet şehrinin değiştiğine tanık olmamak elde değil. Gerek İstanbul’da gerekse de parlamentoda elde ettiği tecrübe ve birikimini doğduğu topraklara yansıtan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’i yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi