MENÜ
Erzurum 25°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Deligöz’den New City mağdurlarına destek sözü
Siyaset
29 Eylül 2015 Salı 16:32

Deligöz’den New City mağdurlarına destek sözü

Ak Parti Teşkilatı ve Milletvekili adayları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

5. Sıra Milletvekili adayı Orhan Deligöz, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Deligöz, Hüseyin Avni Ulaş mahallesinde bulunan esnafın sorunlarını dinledi.

“Haydi Bismillah” diyerek başladıkları seçim çalışmalarında milletvekili adayı Orhan Deligöz bayramdan sonra ilk ziyaretini Palandöken Ak Parti İlçe Teşkilatına yaptı. Palandöken ilçe teşkilatının yapmış olduğu çalışmaları değerlendiren Deligöz, Hüseyin Avni Ulaş mahallesinde bulunan Selimiye Camisi’nde öğle namazını kıldı. Daha sonra milletvekili adayı, cenaze namazına katılarak yakınını kaybeden vatandaşa baş sağlığı diledi. Orhan Deligöz katıldığı cenaze namazında, karşılaştığı MHP milletvekili adayı Ertürk Çimen ile selamlaştı.

NEW CİTY MAĞDURLARI DELİGÖZ’E DERT YANDI

Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi ve Selimiye cami etrafında ziyaretini sürdüren aday esnafın ve vatandaşın sorunlarıyla ilgilendi. New City sorununun bir türlü çözüme kavuşmamasından şikâyetçi olan vatandaşlar Orhan Deligöz’ün desteğini istedi. Mağduriyetin giderilmesi için geniş kapsamlı bir çalışma başlatacağının sözünü veren milletvekili adayı, esnaf ve vatandaşla keyifli saatler geçirdi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı ve belediye çalışanlarını ziyaret eden Orhan Deligöz, son olarak Palandöken Belediyesi Nikah Dairesinde dünya evine giren çiftin mutluluğuna şahitlik yaptı.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi