MENÜ
Erzurum 28°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
‘Dadaşlar diyarına her şey helal olsun’
Eğitim
10 Mayıs 2016 Salı 02:21

‘Dadaşlar diyarına her şey helal olsun’

Alp, Cumhuriyet Onur ödülünden sonra, okuma imkanı bulamadığı bu büyük üniversiteden bugün fahri doktora diploması almanın mutluluğunu yaşadığını belirterek “teneffüs ettiğim, ekmeğini yediğim bu Erzurum’a, bu dadaşlar diyarına her şey helal olsun” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 91.yıl dönümü kutlamaları kapsamında eğitime katkılarından dolayı Vali Dr. Ahmet Altıparmak tarafından Cumhuriyet Onur Ödülü ve Beratını verilen eğitimci, iş adamı Sıtkı Alp’e, Atatürk Üniversitesi tarafından Fahri Doktora Diploması verildi.

Fahri Doktora Diploma törenine katılmak üzere eşi, çocukları ve torunlarıyla birlikte Erzurum’a gelen Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı, eğitimci, iş adamı Sıtkı Alp Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın misafiri oldu. Vali Altıparmak’a aile bireylerini tek tek tanıştıran Alp, Cumhuriyet Onur ödülünden sonra, okuma imkanı bulamadığı bu büyük üniversiteden bugün fahri doktora diploması almanın mutluluğunu yaşadığını belirterek “teneffüs ettiğim, ekmeğini yediğim bu Erzurum’a, bu dadaşlar diyarına her şey helal olsun” dedi.

Kendisini ve ailesini Erzurum’da görmekten mutlu olduklarını , aldıkları ödülden dolayı Alp’i tebrik ettiğini belirten Vali Dr. Ahmet Altıparmak ” Ülkemiz için , Erzurum için eğitime yaptığınız katkılardan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Evlatlarınız elbette sizin taşıdığınız bayrağı yere düşürmeyeceklerdir. Erzurum’u unutmayacaklardır. Asl olanı torunların da bu onura ortak olmaları, en büyük dileğimizdir” diye konuştu.

TORUNLAR MİRASA SAHİP ÇIKTI

Atatürk Üniversitesinde düzenlenen program ile iş adamı ve eğitimci Sıtkı Alp’e Fahri Doktora Diploması taktim edildi. Törende konuşma yapan Vali Dr. Ahmet Altıparmak “Evlatları elbette onun taşıdığı bayrağı yere düşürmeyeceklerdir. Erzurum’u unutmayacaklardır. Asl olanı torunlarının da bu onura ortak olmaları, en büyük dileğimizdir” sözünü yineledi. Tören sonrasında “vali amca elinizi öpebilir miyim? diyerek Vali Altıparmak’ın yanına gelen torun Alp “vali amca mesajınızı aldım ve gereğini yapacağım” dedi. Bunun üzerine Vali Altıparmak ve yanındakiler torun Alp’e sarılarak onu tebrik ettiler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi