MENÜ
Erzurum 34°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dadaşlar çay içmede yarıştı
Sağlık-Yaşam
25 Mayıs 2016 Çarşamba 16:02

Dadaşlar çay içmede yarıştı

Erzurum'da ÇAYKUR tarafından düzenlenen 'Doğal ve Sağlıklı Türk Çayı' tanıtım etkinliği kapsamında 'En Hızlı Çay İçme' yarışması gerçekleştirildi.

ERZURUM gazetesi-Erzurum'da ÇAYKUR tarafından düzenlenen 'Doğal ve Sağlıklı Türk Çayı' tanıtım etkinliği kapsamında 'En Hızlı Çay İçme' yarışması gerçekleştirildi.

ÇAYKUR, Erzurum'da dünyanın en doğal ve sağlıklı çayını tehdit eden, insan sağlığına ciddi zararlar veren, ülke ekonomisine kayıplar yaşatan kaçak çayın zararlarına dikkat çekmek amacıyla, 'Doğal ve Sağlıklı Türk Çayı' tanıtım etkinliği düzenledi. Program kapsamında düzenlenen En Hızlı Çay İçme Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu. Havuzbaşı Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte yarışmaya katılan vatandaşlar üç dakika içerisinde en fazla çayı içmeye çalıştılar. Yarışmanın başlamasıyla birlikte sıcak çayları içmeye başlayan bazı adayların ağzı yandı, bazıları da çaylarını değişik şekillerde soğutmaya çalıştı.

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, dünyanın en sağlıklı ve en lezzetli çayını ürettiklerini belirtti. Sütlüoğlu, dünyanın en doğal ve sağlıklı çayını tehdit eden, insan sağlığına ciddi zararlar veren ve ülke ekonomisine kayıplar yaşatan kaçak çayın zararlarını anlatmak, vatandaşları doğal ve sağlıklı organik Türk çayı içmeleri konusunda bilinçlendirmek amacıyla 'Doğal ve Sağlıklı Türk Çayı' tanıtım etkinlikleri düzenlediklerini kaydetti.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi