MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dadaş şehidin göz yaşartan vasiyeti
Guncel
19 Temmuz 2016 Salı 18:30

Dadaş şehidin göz yaşartan vasiyeti

Dadaş İbrahim Akın’ın bir ay önce ağabeyine mektup yazıp borcu olan kişilerin isimlerini verdiği ve vasiyet olarak borçlarını ödemesini istediği öğrenildi.

Trabzon'un Maçka ilçesinde yolda uygulama yapan polis ekibine teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit düşen çevik kuvvet polisi İbrahim Akın’ın bir ay önce ağabeyine mektup yazıp borcu olan kişilerin isimlerini verdiği ve vasiyet olarak borçlarını ödemesini istediği öğrenildi.

 Çevik kuvvet polisi İbrahim Akın'ın (23) şehadet haberi Bursa’daki baba ocağına ateş düşürdü. Erzurum nüfusuna kayıtlı olan ve 2 yıldır çevik kuvvet polisi olarak teşkilatta görev yapan İbrahim Akın’ın Yıldırım İlçesi Karapınar Mahallesi 115. sokakta ikamet eden yakınları acı haberle yıkıldı.

 Fuat-Şehriban Akın çiftinin 4 çocuğundan en küçüğü olan İbrahim Akın’ın yol izni için yarın Bursa’ya geleceği Bursa’da 3 gün izin yaptıktan sonra Şırnak’a göreve gideceği öğrenildi.

 "AĞABEYİNE VASİYET ETMİŞ"

 Şehit polis memuru Akın’ın ağabeyi Ali Akın’a bir ay önce mektupla vasiyetini gönderdiği ortaya çıktı. Şehit polis memurunun yazdığı mektupta borcunun olduğu kişileri kaleme alıp ağabeyine "Sana vasiyetim borcumu öde" dedikten sonra hesabına para gönderdiği öğrenildi. Ağabey Ali Akın’ın kardeşinin cenazesini almak için Trabzon’a giderken, şehit polis memuru İbrahim Akın’ın cenazesinin yarın Bursa’ya getirileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi