MENÜ
Erzurum -8°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dadaş Nayim bugün uğurlanacak
Guncel
16 Eylül 2012 Pazar 13:38

Dadaş Nayim bugün uğurlanacak

Afyonkarahisar’da patlama sonucu şehit olan Erzurumlu Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim, toprağa verilmek üzere ailesinin yaşadığı Samsun’a getirildi.

GÖKHAN İÇKİLLİ - HAKAN AKGÜN
SAMSUN (İHA) - Afyonkarahisar’da patlama sonucu şehit olan Erzurumlu Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim, toprağa verilmek üzere ailesinin yaşadığı Samsun’a getirildi.
Afyonkarahisar’daki patlamada şehit olan askerler için Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) düzenlenen törenin ardından 24 asker memleketlerine uğurlandı. Aslen Erzurumlu olan şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim bugün askeri uçakla Samsun’a getirildi.
Şehit Bedri Nayim’i Samsun-Çarşamba Havaalanı'nda Vali Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, askeri ve mülki erkan, emniyet mensupları ile şehit yakınları karşıladı.
Şehit Bedri Nayim’in naaşı cenaze aracı ile İlkadım İlçesi Cedit Mahallesi'ndeki baba evinde helallik alınmak üzere götürüldü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi