MENÜ
Erzurum 24°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Curling Kızlarda Türkiye Grup lideri
Spor
16 Şubat 2017 Perşembe 13:03

Curling Kızlarda Türkiye Grup lideri

Curling kızlarda sabah başlayan müsabakalarda Türkiye, Rusya'yı 6-4'lük skorla yendi. Türkiye B takımı ise Polonya'ya 10-3'lük skorla mağlup oldu.

2017 Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları Festivali'nde (EYOF) curling heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Curling Arena'nın ev sahipliği yaptığı dördüncü gün müsabakaları, kızlarda çekişmeli maçlara sahne oldu. 

Türkiye, Rusya'yı mağlup etti 

Müsabakalar saat 09.00'da başladı. Rusya ile Türkiye'nin karşılaşmasında kıyasıya mücadele oldu. İlk end'de kaydettiği 1 sayı ile öne geçen Türkiye, üçüncü end sonunda 3-1 geriye düştü. Dördüncü end'de 2 sayı birden bulan Türkiye'ye, beşinci end'de bulduğu sayıyla cevap verdi. Ardından Türkiye altıncı end'de 1 ve sekizinci end'de bulduğu 2 sayıyla Rusya'yı 6-4'lük skorla mağlup etti.

Polonya rahat kazandı

Kızlarda günün diğer maçı ise Polonya ile Türkiye B takımı arasında oynandı. Polonya'nın ilk end'den itibaren üstün götürdüğü müsabakada Türkiye B takımı sadece 3 sayı kaydedebildi. Polonya, Türkiye B takımını 10-3'lük skorla yendi.

Yarı final eşleşmeleri

Curling kızlarda bugün sabah oynanan müsabakaların ardından yarı final eşleşmeleri de belli oldu. Yarın saat 09.00'da Türkiye - Polonya ile karşılaşacak. Bir diğer yarı final karşılaşması ise Rusya ile Norveç arasında oynanacak

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi