MENÜ
Erzurum 15°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cheng, Erzurum’un manevi havasına hayran kaldı
Guncel
8 Eylül 2014 Pazartesi 17:58

Cheng, Erzurum’un manevi havasına hayran kaldı

Sadece Ekonomik anlamda değil eğitim ve diğer konularda da Erzurum’da önemli bir takım girişimlere imza attıklarını söyleyen Tayvan Büyükelçisi Taih Siang Cheng, Erzurum’un manevi havasına hayran kaldıklarını söyledi.

~~Çin Cumhuriyeti Tayvan Büyükelçisi Taih Siang Cheng, beraberindeki heyetle birlikte Erzurum Valisi Dr.Ahmet Altıparmak’ ı ziyaret eti.
 Eşi Dailei Mar Cheng’in yanı sıra Ticari Ateşe Juanpi Fan, Başkatip Yun Bon Chen ve Uzman Yong Chang’le gelen Büyükelçi Taih Siang Cheng, Vali Altıparmak’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.
 Ziyaretlerinin bölgenin potansiyellerini görmek açısından faydalı olduğunun altını çizerek, gördükleri ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Büyükelçi Cheng, Tayvan’ın ekonomik yapısı ve potansiyelleri hakkında Vali Altıparmağa bilgi verdi. Sadece Ekonomik anlamda değil eğitim ve diğer konularda da Erzurum’da önemli bir takım girişimlere imza attıklarını söyleyen Tayvan Büyükelçisi Taih Siang Cheng, Erzurum’un manevi havasına hayran kaldıklarını söyledi.
 Erzurum Valisi Dr. Altıparmak’ta ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek “Ankara, İstanbul gibi büyükşehirlere gelen iş adamlarından ziyade Türkiye’ye ilk kez gelip bizim bulunduğumuz illeri tercih eden iş adamları biz daha çok mutlu ediyor” dedi.  Vali Altıparmak, “İstanbul, Ankara’ ya doğrudan gidenler buraları bilmiyorlar. Doğrudan, burası üzerinden Türkiye’yi tanıyanlar bu bölgede ticaret yapmaya daha çok eğimli oluyorlar” diye konuştu. Vali Altıparmak ayrıca ticaretin dışında eğitim olsun sosyo ekonomik alanlarda olsun, yol kat etme anlamında her türlü çalışmaya istekli olduklarını söyledi.  Ziyaret sonunda Büyükelçi Chen Valilik Ziyaret defterini imzaladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi