MENÜ
Erzurum -5°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cezaevine düştü, dünyası yıkıldı
Sağlık-Yaşam
18 Şubat 2013 Pazartesi 12:16

Cezaevine düştü, dünyası yıkıldı

Gençliğinde yaralama olayından girdiği cezaevinde iken, üç çocuğu ve eşini kaybedip kimsesiz kalan Erzurumlu 66 yaşındaki Latif Gümüş, 22 yıldır tek başına sürdürdüğü yaşam mücadelesinde yardım bekliyor.

E.MEHMET YILMAZ
ERZURUM (İHA) – Gençliğinde yaralama olayından girdiği cezaevinde iken, üç çocuğu ve eşini kaybedip kimsesiz kalan Erzurumlu 66 yaşındaki Latif Gümüş, 22 yıldır tek başına sürdürdüğü yaşam mücadelesinde yardım bekliyor.
Erzurum’un Yakutiye ilçesinde oturan 66 yaşındaki Latif Gümüş, gençliğinde çalışmak için İzmir’e gitti. İzmir’de bir kişi ile ortak lokanta dükkanı açtı. Daha sonra anlaşmazlık üzerine çıkan kavgada Gümüş, ortağını ve ortağının oğlunu yaraladı. Latif Gümüş, 2 kişi yaralamaktan 8 yıl cezaevinde kaldı. Cezaevinde kaldığı sırada 7, 9 ve 11 yaşındaki üç çocuğunu kalp yetmezliği hastalığı yüzünden kaybetti. Daha sonra aynı hastalık yüzünden eşini de kaybeden Latif Gümüş, İzmir’den, Erzurum’a dönerek 22 yıldır tek başına yaşam mücadelesi vermeye çalışıyor. Hiçbir geliri olmayan Latif amca, kendisine yapılan yardımlarla hayatını devam ettiriyor. Emekli olmasına 3 yıl kala cezaevine girmesi ve cezaevinde yaşadığı olaylar Latif amcanın emekli olmasını engelledi. İntihaplı romatizma hastalığı yüzünden çalışamadığını söyleyen Gümüş, "Hastalığımdan dolayı kimse bana iş vermiyor ve çalışamıyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi