MENÜ
Erzurum -5°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeliktürk dualarla uğurlandı
Vefat ve Taziye
10 Ağustos 2011 Çarşamba 01:46

Çeliktürk dualarla uğurlandı

Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi Radyoloji Uzman Hekimi Ahmet Metin Çeliktürk(56) geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

 

Çeliktürk için 15 yıl görev yaptığı Palandöken Devlet Hastanesi bahçesinde tören düzenlendi.
Palandöken Devlet Hastanesi uzman radyolog hekimlerinden Ahmet Metin Çeliktürk, önceki gece evinde kalp krizi geçirdi. Eşi tarafından görev yaptığı Palandöken Devlet Hastanesi'ne götürülen Çeliktürk, sağlık durumunun ağır olması nedeniyle Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çeliktürk hastane acil servis girişinde vefat etti.
Cenazesi uzun yıllar görev yaptığı Palandöken Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Çeliktürk için hastane arka bahçesinde tören düzenlendi. Törene Çeliktürk'ün eşi, kızı, kardeşi, Başhekim Muhammet Akif Güler ile mesai arkadaşları katıldı. Başhekim Güler, her canlının bir gün ölümü tadacağını belirterek, "Her nefis bir gün ölümü tadacak. Ahmet Ağabeyimiz üstün görev anlayışı ve hizmetleriyle her zaman bizlere örnek oldu. İyi bir hekim, iyi bir arkadaş ve iyi bir aile babasıydı. Kendisine rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum. " dedi.
Cenaze daha sonra Gez Camii'ne götürüldü. İkindi namazının ardından Çeliktürk'ün naaşı Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi