MENÜ
Erzurum 24°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir’den ulaşımda Uzundere yaklaşımı
Siyaset
17 Aralık 2020 Perşembe 03:45

Büyükşehir’den ulaşımda Uzundere yaklaşımı

Büyükşehir Belediyesi, kırsaldaki yol ağına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Mevsimsel şartlara bakılmaksızın gece gündüz demeden sahada tüm birimleriyle görev yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Uzundere’de yeni bir ulaşım ağına daha imza attı.
Büyükşehir Belediyesi, kırsaldaki yol ağına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Mevsimsel şartlara bakılmaksızın gece gündüz demeden sahada tüm birimleriyle görev yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Uzundere’de yeni bir ulaşım ağına daha imza attı. Uzundere ilçesinin Dikyar-Çağlayan Grup Yolu’nu tamamlayan ekipler, bölgede taş duvar imalatı da yaptı.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin dört bir yanında sahada canla başla görev yaptığını bildirdi. Başkan Sekmen, “Uzundere ilçemizdeki Dikyar-Çağlayan Grup Yolumuzu da tamamladık. Bu bölgede 21 bin ton sıcak asfalt ve 10 bin metreküp de taş imalatı kullandık. 11 kilometrelik yol uzunluğuna sahip grup yolumuz sayesinde ilçedeki ulaşım ağımız daha konforlu bir hale geldi” dedi.
“Kent merkezimizde var olan tüm hizmetlerimiz ilçelerimizde de artarak devam ediyor” diyen Başkan Sekmen, şöyle devam etti: “Uzundereli kardeşlerimiz bize bu yolla ilgili isteklerini ifade eder etmez tüm ekiplerimiz bölgeye konuşlandı. Hamd olsun kış bastırmadan çalışmalarımızı tamamladık. Uzundere Dikyar-Çağlayan Grup Yolumuz ilçemiz ve ilimize hayırlı ve uğurlu olsun. Aziz hemşehrilerimizin destek ve duasıyla inşallah yeni yatırımlarımızı da vatandaşlarımızın emrine sunacağız.”
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi