MENÜ
Erzurum 21°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buechel gençlerle tecrübelerini paylaştı
Spor
10 Şubat 2016 Çarşamba 13:43

Buechel gençlerle tecrübelerini paylaştı

Dünyaca ünlü kayakçı Marco Buechel, Erzurum’da genç sporcularla bir araya gelerek başarı hikayesini ve tecrübelerini anlattı.

Dünyaca ünlü kayakçı Marco Buechel, Erzurum’da genç sporcularla bir araya gelerek başarı hikayesini ve tecrübelerini anlattı. Buechel, şampiyonalarla ilgili, “Şampiyonluk zirvesinde bir Türk sporcuyu ve Gondol’da Türk Bayrağının dalgalandığını görmeyi dilerim” dedi.

Dünyaca ünlü kayak yarışçısı Marco Buechel, Türkiye’de kayak sporunun geliştirilmesi ve tanıtılması kapsamındaki organizasyonla geldiği Erzurum Palandöken’de genç sporcularla bir araya geldi. 400 genç sporcunun katıldığı K1 ve K2 ikinci ayak yarışmalarının ödül töreninin ardından otelde sporculara başarı hikayesini anlatan tecrübeli kayakçı, herkesi kayak sporuna davet etti. Başarıya giden yoldaki yöntemleri kendine has taktiklerle anlatan Buechel, Türkiye’de kayak sporuna olan ilginin artırılması gerektiğini ifade etti.

“TÜRK BAYRAĞI’NIN DALGALANMASINI DİLERİM”

Bucksy lakaplı ünlü şampiyon şampiyonalarla ilgili olarak da, “Şampiyonluk zirvesinde bir Türk sporcuyu görmeyi çok isterim” diyerek, genç sporculardan hedef koymalarını istedi. “Gondolda Türk Bayrağı’nın dalgalanmasını dilerim” ifadelerini kullanan Marco Buechel, daha sonra genç sporcuların sorularını yanıtladı.

Zirve sonunda genç sporcular ünlü kayakçı Buechel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi