MENÜ
Erzurum 21°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bir organ bağışı da Amasya Suluova’dan
Bölgeden
16 Temmuz 2014 Çarşamba 03:29

Bir organ bağışı da Amasya Suluova’dan

Amasya’da beyin ölümü gerçekleşen hastadan nakledilen organlar 3 kişiye umut oldu.

 MURAT ÇELİK-AMASYA (İHA) - Amasya’da beyin ölümü gerçekleşen hastadan nakledilen organlar 3 kişiye umut oldu.

Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan kalp hastası 60 yaşındaki Ali Çörükçü rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti.

Aralarında polis ve hemşire olan çocuklarının organ bağışı yapılmasına onay vermesi üzerine Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçak ile Amasya’ya gelen nakil ekibi karaciğer ve böbrekleri operasyonla aldı. Karaciğer, Bursa’ya, böbrekler ise Samsun ve Erzurum’a gönderildi.

Çörükçü, Suluova’da cenaze töreninin ardından defnedildi. Amasya İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri de aileye başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi