MENÜ
Erzurum 10°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Basketbol ’da Erzurum DSİ farkı
Spor
26 Mayıs 2016 Perşembe 04:24

Basketbol ’da Erzurum DSİ farkı

M.COŞKUN-DSİ Spor Basketbol Sorumlusu İlknur Yapağı, Türkiye’de Erzurum DSİ Spor'un, alanında en iyiler içerisinde olduğunu belirterek bir basketbol ordusu olduklarını ifade etti.

2015-2016 basketbol sezonu sona erdi. Birçok kategoride başarılara imza atan DSİ Spor, Basketbolda Erzurum’da 1.’lik, bölgede ise 2.’lik ile sezonu kapadı. DSİ Spor Basketbol Sorumlusu İlknur Yapağı, başarıyı sadece Erzurum veya bölge de değil ulusala çıkarmaya çalıştıklarını belirtti.

Başarılarının devam edeceğini ve Erzurum’u basketbolda daha da ileriye taşıyacaklarını aktaran Yapağı, “Bu yıl minik kızlarda, küçük erkeklerde ve genç erkeklerde Erzurum 1’incisi olduk. Genç erkeklerde Doğu Anadolu Bölgesi’nde 2’inci olduk. Her kategoride en az 30-40 sporcu ile toplamda 200’ün üstünde basketbolcu ordusuyla Erzurum basketboluna hizmet veriyoruz. Kulüp Başkanımız Kemalettin Yentimur’a büyük destekleriyle Erzurum DSİ sporu her zaman var edeceğiz.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Murat ÇALMAŞUR
 26 Mayıs 2016 Perşembe 09:49
SİZLERİ CANI GÖNÜLDEN TEPRİK EDERİM.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi