MENÜ
Erzurum 3°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Baruş'tan Cemevine ziyaret
Kültür-Sanat
7 Kasım 2026 Cumartesi 16:07

Baruş'tan Cemevine ziyaret

Baruş, Hz. İmam Hüseyin Erzurum Cemevini ziyaret ederek dernek yönetimi ve cemevi yetkilileriyle bir araya geldi.
Erzurum Valisi Aydın Baruş, Hz. İmam Hüseyin Erzurum Cemevini ziyaret ederek dernek yönetimi ve cemevi yetkilileriyle bir araya geldi.
Erzurum Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ertürk Karaman, Cemevi Dedesi Kenan Yıldırım ve dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Aydın Baruş, cemevinde yürütülen kültürel, sosyal ve eğitsel çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
Ziyaret kapsamında cemevi binasını ve sosyal alanları gezen Vali Baruş, merkez bünyesinde gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerini yerinde inceledi. Kursiyerler tarafından üretilen el emeği, göz nuru ürünleri de tek tek inceleyen Baruş, emeği geçenleri tebrik ederek dernek yönetimiyle bir süre baş başa sohbet etti.
Vali Aydın Baruş’un gerçekleştirdiği inceleme ve ziyaret programına; Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Köksal Yavuz ile Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Yer de eşlik etti.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi