MENÜ
Erzurum 28°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balık pazarı hareketlendi
Ekonomi
2 Aralık 2011 Cuma 06:40

Balık pazarı hareketlendi

Oltu İlçesi’nde haftanın belirli günlerinde açılan halk pazarında satılan balıklar adeta kapışılıyor.

DURSUN MURAT AYDIN(İHA) - Erzurum’un Oltu İlçesi’nde haftanın belirli günlerinde açılan halk pazarında satılan balıklar adeta kapışılıyor.
Oltu’da balık satan Aydemir Tekin, Ayhan Paşalı ve Cevat Kadakal, Oltu’da balık tüketiminin çok fazla olduğunu özellikle hamsi yetiştirmekte güçlük çektiklerini söyledi.
Kırmızı et fiyatlarına göre balık fiyatlarının çok daha ucuz olduğuna dikkat çeken balıkçılar, Palamut’un tanesinin 3 liradan, hamsinin kilosunun 5, İstavritin 7.5, Alabalığın 10, Somunun 12, Çupra ve Levreğin ise 20 liradan satışa sunulduğunu belirtiyorlar.
Havaların soğumasıyla birlikte balık piyasasının canlandığını dile getiren balıkçılar , satışlardan son derece memnun olduklarını söylediler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi