MENÜ
Erzurum 33°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bakan Yıldırım ve Kılıç Erzincan’da
Bölgeden
23 Şubat 2013 Cumartesi 09:35

Bakan Yıldırım ve Kılıç Erzincan’da

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ergan Dağı Kayak Merkezi’nin açılışı ve dağ kayağı dünya yarışmasının açılışına katılmak üzere akşam saatlerinde hava yoluyla Erzincan’a geldi.

COŞKUN MENEK
ERZİNCAN (İHA) - Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ergan Dağı Kayak Merkezi’nin açılışı ve dağ kayağı dünya yarışmasının açılışına katılmak üzere akşam saatlerinde hava yoluyla Erzincan’a geldi.
Erzincan Valisi Selman Yenigün, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, siyasiler bürokratlar ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç VIP Salonu’nda bir süre vatandaşlarla sohbet ettikten sonra havalimanından ayrıldılar.
Bakan Yıldırım ve Bakan Kılıç yarın ilk olarak Ergan Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezinin açılışını yaparak, Uluslararası Dağ Kayağı Yarışması’nın startını verecekler.
Ardından valilik, belediye ve Ak Parti Erzincan İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek olan Bakanlar birlik Vakfı Erzincan Şubesinin açılışına katılacaklar. Bakanlar daha sonra Kredi Yurtlar Kurumu öğrenci yurdunu ziyaret ederek olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulunacaklar.
Bakanlar Erzincan ziyaretlerinin sonunda Ergan Dağı Uluslar arası Dağ kayağı yarışmasında dereceye girecek olan sporcular için düzenlenecek ödül törenine katılacaklar.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi