MENÜ
Erzurum 22°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BEAH kavşağında feci kaza: 5 ölü
Asayiş
18 Haziran 2012 Pazartesi 10:18

BEAH kavşağında feci kaza: 5 ölü

Erzurum’da 16 yaşındaki ehliyetsiz gencin kullandığı ve 5 arkadaşının içinde bulunduğu otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla atarak kamyonun altına girdi. Kazada 4 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi ağır yaralandı.

Erzurum’da 16 yaşındaki ehliyetsiz gencin kullandığı ve 5 arkadaşının içinde bulunduğu otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla atarak kamyonun altına girdi. Kazada 4 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Palandöken ilçesinde bugün saat 05.30 sıralarında meydana gelen olayda; 16 yaşındaki Muhammet Sait Yeşilyurt, arkadaşlarıyla sözleşerek babasının otomobilini habersizce aldı. Daha sonra Mehmet Sait Yeşilyurt ve hepsi 16 yaşında olan arkadaşları Erdem Kaya, Burak Onganer, Furkan Füngörmüş, Fatih Dodoloğlu, Sinan Furkan Onganer, otomobille Erzurum sokaklarında turlamaya başladı. Atatürk Üniversitesi içerisinden Çat yoluna çıkan gençler daha sonra Erzurum istikametine geri seyir haline dönerken Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi ön tarafında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine 16 FA 278 plakalı otomobille önce elektrik direğine ardından da karşı şeride geçerek Mehmet Şerif Soylu idaresindeki 25 DV 020 plakalı kamyonun altına girdiler. Daha sonra kamyonun ani firen yapması sonucu arkadan seyir halindeki Yılmaz Çınar yönetimindeki otomobil de 25 LK 467 kazaya karıştı.
Kazada hurda yığınına dönüşen otomobilde sıkışan gençlerden Erdem Kaya, Burak Onganer, Furkan Güngörmüş, Fatih Dodoloğlu, Muhammed Said Yeşilyurt hayatını kaybederken, hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan Sinan Furkan Onganer, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
Yaralı kamyon sürücüsü Mehmet Şerif Soylu’nun ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Kazada otomobilde bulunan 6 gencin Atatürk Üniversitesi'nde görev yapan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Yavuz Onganer ve öğretim üyelerinin çocukları oldukları öğrenilirken, yakınları hastaneye akın etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ....
 10 Ağustos 2012 Cuma 00:52
saidim ne yaptın sen yaa
 Now
 3 Ağustos 2012 Cuma 13:08
diyecek söz yok....
 
 21 Haziran 2012 Perşembe 14:37
ALLAH HİÇ BİR ANA BABAYA EVLAT ACISI VERMESİN BUNUN EĞİTİMLE İLGİSİ YOK BİR ANLIK GENÇLİK HEYECANI.ALLAH RAHMET EYLESİN
 Gürhan Özorhan
 19 Haziran 2012 Salı 17:20
Genç yaşta ölüme koşanlara allahtan rahmet,kederli ailelere ve üniversite camiasına baş sağlığı dilerim.Mekanları cennet olsun.
 D a v u t S A ® I, Ankara
 19 Haziran 2012 Salı 16:10
Cenab-ı Mevla'dan, bizzatihi tanıdığım Erdem KARA ve elim kazada onunla birlikte hayatını kaybeden gençlere rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı dilerim.
 hayati kara
 19 Haziran 2012 Salı 13:17
RABBİM KİMSEYE YAZMAMIŞ olsun ALLAH ailelerin sabır versin
 11eylul
 19 Haziran 2012 Salı 08:23
eyırımcı denen şahıs ıyı kötu hıssedıyom ıkı toplu ıstışarede erzurumluyu ukalaca hakeret edıp ailelerı cahıl ilan ettı şımdı aynı hava allah düşmanımın başına böyle bır acı verme yarap 5 ananın yerıne kendını kuy hanfendii docentlıyın senı cok bilmiş yapıyo ınsan yapmıyo senın cocugun merakla nasıl büyüdüyunu takıp edecem allah ömur verıse inş.özellıkle analarımıza allahtan sabır dilerım
 Elif..
 19 Haziran 2012 Salı 02:14
eğitimici bey yada hanım kimsenin çocuğun eline araba verdiği yok yukarıda da okuyup anladıysanız eğer araba habersizce alnmışş
 a.yılmaz
 18 Haziran 2012 Pazartesi 22:51
Allah c.c sabırlar versin
 selami tökez
 18 Haziran 2012 Pazartesi 17:10
gençler bunu hep yapıyor.arabaları çalıp geziyorlar.trafikçiler kampüs güvenlikçileri kesin görmüş olmalılar ama gerekeni yapmamışlar.sanayi çırakları yollarda cirit atıyor.sabahın beş buçuğunda bunların hepsi evden nasıl nereye gidiyorum diye çıktı.çok yazık.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi