MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BAL’de zorlu hafta
Bölgeden
5 Aralık 2012 Çarşamba 07:16

BAL’de zorlu hafta

Yakutiyespor’la birlikte BAL 1’inci gurupta yer alan Karsspor, hafta sonu misafir edeceği Kalkanderespor karşılaşması hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.

IŞIK ÇAPANOĞLU
KARS (İHA) – Yakutiyespor’la birlikte BAL 1’inci gurupta yer alan Karsspor, hafta sonu misafir edeceği Kalkanderespor karşılaşması hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.
Teknik Direktör Hayrettin Tekelioğlu, gözetiminde Kars Atatürk Stadında başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Saat 12.00’de başlayan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı.
Kars Atatürk Stadında gerçekleştirilen antrenman 2 grup halinde 5’e 2 pas çalışması devam etti. 2 grup halinde taktik çalışması gerçekleştiren Yeşil Bayazlı ekip, daha sonra tam saha çift kale maç ile antrenmanı sonlandırdı.
Antrenman sonrası açıklamada bulunan Karsspor Teknik Direktörü Hayrettin Tekelioğlu, hafta sonu oynanacak Karsspor Kalkanderespor karşılaşmasının iki takım için de çok zor geçeceğini söyledi.
Tekelioğlu; “Grup lideri olan Kalkandere ile aramızda 4 puan var. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak mutlak suretli bu karşılaşmayı kazanacağız. Çünkü bizim gruptan kopmamamız gerekiyor. Her açıdan önemli bir karşılaşma. Bu karşılaşmayı sakin olan taraf kazanır. Biz geçen hafta Erzincan’da kaybettik. Mutlak suretle Kalkandere karşılaşmasını kazanmak zorundayız. Futbolcularımda bunun bilincindedir” dedi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi