MENÜ
Erzurum 20°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
B.Belediyespor taraftarını üzdü
Spor
22 Nisan 2012 Pazar 16:49

B.Belediyespor taraftarını üzdü

Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda oynadığı Bursa Nilüferspor maçında 3-1 yenildi.
Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda oynadığı Bursa Nilüferspor maçında 3-1 yenildi. Oynadığı 33 maçta 12’inci yenilgisini alan Büyükşehir Belediyespor topladığı 47 puanla 9’uncu sırada yer aldı. Yimpaş Yozgatspor’un Anadolu Üsküdarspor’a 1-0 yenilmesiyle Büyükşehir Belediyespor ilk sekizde yer alma şansını sürdürdü.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 misafir
 25 Nisan 2012 Çarşamba 11:29
bence takımda disiplin yok eğer bu takımda disiplin olsaydı belki daha fazla puan alabilirdik ama her hafta 1-2 futbolcu kart cezalısı ve aynı zamanda musanın ve tarıkın sakat olması takımı olumsuz etkiliyor .Bu yıl bence geçti bundan sonra gelecek yılın planı yapılmalı , yönetim değişmeli ve daha deneyimli yönetimin gelmesi aynı zamanda hangi oyuncuların kalacağı hangilerinin gideceği belli olmalıdır.Transferlerde 10 maç oynamış oyuncuların değilde 2.ligde hatta süper ligde oynamış oyuncuların alınırsa ve iyi bir yönetimle bu takım gelecek yıl 2.lige çıkabilir.
 11eylul
 23 Nisan 2012 Pazartesi 15:31
o kadar çoooookkkkk üzüldümki tarifi mümkün deil üzuntümden gülme krizi geldi niçe üzüntülere )
 mevlüt akça
 22 Nisan 2012 Pazar 21:40
maçı izleyenlerdenim.böyle maç olmaz bence erzurum niliüferi ezdi ama sonuca yansımadı verilmeyen haksız 2 golümüz var hakemde taraflıydı.nilüfer haketmnediği galibiyet aldı erzurumun hakkıydı yazıklar olsun.
 Sabri Birce
 22 Nisan 2012 Pazar 17:55
Futbol takımı da Büyükşehire benziyor, istikrarı yok. Lig başlarken üst üste yenildi şampiyonluğuu kaçırdılar, şimdide plyaloff'u kaçırıyorlar. Böyle takım olur mu.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi