MENÜ
Erzurum 20°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aydemir: ‘Kazanan Erzurum olsun’
Siyaset
6 Haziran 2015 Cumartesi 12:31

Aydemir: ‘Kazanan Erzurum olsun’

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Erzurum için kader günü olduğunu, 2023 sürecinde yol haritası oluşturacağını belirterek, seçimlerin ülke, bölge ve Erzurum için hayırlara vesile olmasını diledi. Aydemir, ‘Kazanan milli irade, kazanan Erzurum olsun’ dedi.

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Erzurum için kader günü olduğunu, 2023 sürecinde yol haritası oluşturacağını belirterek, seçimlerin ülke, bölge ve Erzurum için hayırlara vesile olmasını diledi. Aydemir, ‘Kazanan milli irade, kazanan Erzurum olsun’ dedi.

ERZURUMLULUK BİR İRFANDIR, VİCDANDIR, İZANDIR

AK Parti mitinginde bir mesaj konuşması yapan AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ‘Erzurum ufkuna doğru, dadaşça bir gönül birlikteliği için herkes ama herkes ruhunu, aklını  dayanışma kültürü içinde buluşturmalı.Önce Erzurum demeliyiz..Sonra yine Erzurum..İnadına Erzurum..Seçim yaparken bugünü değil, bugünü borçlu olduğumuz değerlerimizin, medarı iftiharlarımızın hassasiyetini göstermeli Erzurumlu..Alvarlı Efe’nin, Nene Hatun’nun muvafık göreceği tercihi olmalı..

Aslında Erzurumluluk zaten bir irfandır, vicdandır, izandır..Biz dadaşların Erzurum için en doğru tercihi yapacağına, bu mübarek şehrin geleceği için istikrarda buluşacağına inanıyoruz.”diye konuştu.

ERZURUMLULUK ÖZEL BİR DEĞERDİR

Erzurumluluğun bir ekol, Erzurum’un bir okul olduğunu vurgulayan Aydemir, ‘Geçmişten, 2003 öncesinden Ders almasını bilmeliyiz..13 yıllık süreçteki kazanımları, varılan adresi, şehir adına gelinen konumu iyi değerlendirmeliyiz. Bu şehrin insanın rüyası da, hayali de hedefi de büyük olma zorunda..

Zira adı Erzurum.” dedi.

DÜNÜMÜZ, BUGÜNÜMÜZ VE YARINIMIZ ERZURUM’DUR

Erzurum’un ifade ettiği değerler bütününde ülke ve bölgesinde lider il olma konumu ve özelliğini koruması gerektiğine işaret eden İbrahim Aydemir,’Bizim için önce Erzurum ve sonra Erzurum var. Dünümüz, bugünümüz ve yarınımız Erzurum’dur. Rüyamız, hayalimiz ve umutlarımız Erzurum üstünedir. 7 Haziran seçimlerinin Erzurum için hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz.’ ifadelerini kullandı.

ERZURUM VEFA ŞEHRİDİR

Erzurum’un bir yüksek değerler şehri, bir vefa adresi olduğuna işaret eden Aydemir, ‘seçimlerde Abdurrahman Gazilerin, Alvarlı Efelerin torunları, genlerinde bulunan yüksek haysiyet, mayalarında bulunan vicdan ve irfan, dadaşlığın ifadesi olan sadakat içinde doğruda, Erzurum için en iyide buluşacaktır. Neticede Allah’ın dediği olacak, onun emri tecelli edecektir. Bizim hak rızasından öte bir muradımız olamaz. Hepimiz Ona, yüce yaradana teslimiz. Takdir Hakkın, teveccüh  yüce halkımızındır.

Diyoruz ki, Yüreğimiz birbirimiz için atsın..Dualarımız birbirimiz için olsun.. Ve selamımız tüm Erzurumlulara ve Erzurumlu ecdadımızın ervahına olsun. “dedi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Erzurum'un sana ihtiyacı var
 6 Haziran 2015 Cumartesi 14:31
Allah razı olsun. Yine engüzel mesajı sen vermişsin. AKPli değilim, ama sırf senin çini oyumu AKP'ye vereceğim
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi