MENÜ
Erzurum 21°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aydemir, Erzurumspor coşkusunu TBMM’ye taşıdı
Siyaset
26 Mayıs 2017 Cuma 11:31

Aydemir, Erzurumspor coşkusunu TBMM’ye taşıdı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, BB. Erzurumspor coşkusunu TBMM Genel Kurulu’na taşıyarak, TFF Süper Kupa karşılaşmasının Erzurum’da yapılmasını önerdi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, BB. Erzurumspor coşkusunu TBMM Genel Kurulu’na taşıyarak, TFF Süper Kupa karşılaşmasının 2. kez Erzurum’da yapılmasını önerdi.

TBMM’DE ERZURUMSPOR GÜNDEMİ

TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak Erzurumspor’un başarısını paylaşan Milletvekili Aydemir, Sporun seyircisi ve faaliyet vereniyle bütünleşen bir ortaklık kültürü olduğunu vurgulayarak, ‘Bunun son fotoğrafı İstanbul'da Erzurumspor'umuzla Gümüşhanespor arasında oynanan karşılaşmada görüldü. Ülkemizin iki güzide kulübü birinci lige çıkabilmek için final oynadılar. Şampiyonluğu hak eden her iki takım oyuncularını ve taraftarlarını centilmence takımlarını destekledikleri için tebrik ediyorum.’ dedi.

AYDEMİR’DEN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Sporu birlik ve beraberlik enerjisinin bir ortaklık kültürü içinde ifadesi olarak değerlendiren Milletvekili Aydemir, ‘Sporu kaynaşmanın zihni ve bedeni ortak heyecan ve coşkularda buluşmanın ifadesi olarak görüyoruz. Birlik ve beraberlik enerjisinin bir yarışma heyecan ve ahengi içinde kaydedilmesi olarak algılıyoruz. Spor bize göre seyircisi ve faaliyet vereniyle bütünleşen bir ortaklık kültürüdür. Bunun son fotoğrafı İstanbul'da Erzurumspor'umuzla Gümüşhanespor arasında oynanan karşılaşmada görüldü. Ülkemizin iki güzide kulübü birinci lige çıkabilmek için final oynadılar. Şampiyonluğu hak eden her iki takım oyuncularını ve taraftarlarını centilmence takımlarını destekledikleri için tebrik ediyorum. Şampiyonluğu kucaklayan Erzurumspor'umuza birinci ligde de başarı diliyor önümüzdeki yıl buradan süper lige çıktığı için yeniden tebrik konuşması yapmayı diliyorum. ‘ diye konuştu.

SÜPER KUPA FİNALİ ERZURUM’DA OYNANMALI

Milletvekili Aydemir konuşmasının son bölümünde Erzurum’daki sportif coşku ve heyecana telmihle 2012 yılında İlde Galatasaray-FB takımları arasında oynanan Süper Kupa finaline işaret ederek,

‘Ve bir talepte bulunuyorum.  Süper Lig final maçı bu yıl Erzurum'da oynansın ki sporu kaynaştıran, barıştıran iklimi ülkemizi sarıp sarmalasın. ‘ dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi