MENÜ
Erzurum 17°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Avukatlar sahaya çıktı
Spor
13 Nisan 2012 Cuma 12:12

Avukatlar sahaya çıktı

Erzurum Barosu tarafından bu yıl ilki düzenlenen Futbol Turnuvası’na 12 takım katıldı.

ERZURUM (İHA) - Erzurum Barosu tarafından bu yıl ilki düzenlenen Futbol Turnuvası’na 12 takım katıldı. Üç hafta süren turnuvaya Hakimler, Savcılar, Avukatlar ve Adliye çalışanlar arasında oluşturulan takımlar katıldı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonrası finale Barogücü ile FC Katiplona kaldı. Barogücü’nü 3-2’lik skorla geçen FC Katiplona kupayı alan takım oldu.
Sporyum Halı Sahasında düzenlenen turnuvaya 12 ayrı takım katıldı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakada finale çıkan Barogücü ile FC Katiplona arasında oynanan müsabakada Barogücü’nü 3-2 yenmeyi başaran FC Katiplona Takımı Turnuvanın şampiyonu oldu.
Turnuvaya Adalet Komisyonu Başkanı Orhan Kızıltaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apacık, Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcısı Rasim Karakullukçu, ve Bölge İstinaf Başsavcısı Radi Akyol, hakimler, savcılar ve adliye personeli katıldı. Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apacık, çalışan personeller arasında bu tür spor etkinlikleri ve turnuvalarının sık aralıklarla tekrarlanacağını söyledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi