MENÜ
Erzurum 12°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
‘Atatürk’ü şükranla anıyoruz’
Guncel
8 Kasım 2013 Cuma 12:30

‘Atatürk’ü şükranla anıyoruz’

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 75. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ÖZGE BOZO
ERZURUM (İHA) - Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 75. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Vali Altıparmak, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önderimiz Atatürk’ü ölümünün 75. yılında rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz. Bugün O’nun işaret ettiği çağdaş aydınlık yolda milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek, Cumhuriyetin kazanımlarının bilinciyle, gösterdiği yolda yürümeye devam ediyoruz. Hızlı değişimlerin ve çeşitli olayların yaşandığı dünyamızda, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, ülke kalkınmasını sağlamanın yolunun; asil Türk Milletine yakışır şekilde, saygın, onurlu bir duruş sergileyerek, her şeyden önce iç huzuru sağlamaktan ve emeğimizi, enerjimizi heba etmemekten geçtiğini kesinlikle unutmamalıyız. Bunun içinde geçmişten ders alarak; hangi düşüncede, hangi partide, hangi renkte, dilde, hangi dinde, mezhepte olursa olsun birbirimize saygılı olmayı, birbirimizi kabullenmeyi ve kucaklamayı bilmeliyiz. Çünkü yüce Milletimizin tüm fertleri hür ve mutluluk içinde yaşamayı hak ediyor. Büyük Önderimiz Atatürk’ü, ölümünün 75. yılında bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyor, Erzurum Halkı’na, Milletimize ve tüm insanlığa barış ve huzur temenni ediyorum.”

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 siyami
 9 Kasım 2013 Cumartesi 11:00
işte budur. vali budur..Erzurum çok sanslı...saygılarımızı sunuyoruz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi