MENÜ
Erzurum 22°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ardahan yolunda otobüs şarampole yuvarlandı: 2 ölü
Bölgeden
12 Aralık 2013 Perşembe 02:05

Ardahan yolunda otobüs şarampole yuvarlandı: 2 ölü

Ardahan’ın Çıldır ilçesinden İstanbul'a gitmek için yola çıkan yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de ağır şekilde yaralandı.

AHMET RIFAT VURAL
ARDAHAN (İHA) - Ardahan’ın Çıldır ilçesinden İstanbul'a gitmek için yola çıkan yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de ağır şekilde yaralandı.
Çıldır-İstanbul arası yolcu taşımacılığı yapan, özel bir firmaya ait yolcu otobüsü, Çıldır Gölü Kızılkaya mevkiinde virajı alamayıp yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 30 metre yükseklikten göle uçan otobüste bulunan kişilerden 2'si hayatını kaybederken, dört kişi ise yaralandı. Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Çıldır Sağlık Ocağı Ekipleri, İlçe Jandarma ve Tabur Komutanlığı Ekipleri, AFAT Kurtarma ekibi ve Özel bir şirkete ait vinç yardımıyla, ölü ve yaralılar otobüsten çıkarıldı. Çıldır Öncül köyü nüfusuna kayıtlı M.Ş. ve Y.Ş. kazada hayatını kaybederken, otobüs şoförü Tuncay A. ve muavinle birlikte diğer iki yolcu S.D. ve M.A yaralı olarak kurtarıldı.Kurtarma çalışmalarının ardından ölü ve yaralılar sağlık ekiplerince Ardahan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi