MENÜ
Erzurum 18°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ardahan Ala’yı ağırladı
Siyaset
30 Mayıs 2015 Cumartesi 22:58

Ardahan Ala’yı ağırladı

Eski İçişleri Bakanı ve Erzurum AK Parti Milletvekili adayı Efkan Ala: “Vatandaşlarımızla seçim değerlendirmesi yaptık ve onları ziyaret ettik, bir arada olduk. Hem Ülkemizin geldiği noktayı hem de hedeflerimizi bir araya getirip tartıştık, konuştuk" dedi

Genel seçim çalışmaları kapsamında Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı, Eski İçişleri Bakanı ve Erzurum AK Parti Milletvekili adayı Efkan Ala, Ardahan milletvekili Adayları Orhan Atalay, Yunus Baydar, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, İl Başkanı Yusuf Demirci ve çok sayıda Partililer, Seçim çalışmaları kapsamında Ardahan Şehir merkezinde esnafları ziyaret ettiler.

Ziyaret sonrası Basına açıklama yapan, Eski İçişleri Bakanı ve Erzurum AK Parti Milletvekili adayı Efkan Ala: “Vatandaşlarımızla seçim değerlendirmesi yaptık ve onları ziyaret ettik, bir arada olduk. Hem Ülkemizin geldiği noktayı hem de hedeflerimizi bir araya getirip tartıştık, konuştuk. Seçim atmosferi, gayet güzel bir ortam var. İnsanlar önümüzdeki dönemin daha iyi olacağına inançlarını yinelediler. Bunu istikrara olan güvenini ortaya koyuyorlar. İstikrarın Türkiye’ye kazandırdıklarını çok iyi biliyoruz, yaşıyoruz. Şimdi burada Üniversitemiz var, 5 bine yakın öğrencimiz var, bölünmüş yollarımız, potansiyel hayvancılık bunu daha da geliştireceğiz, geliştirmek için bütünleşmiş bir sistem oluşturacağız, havza bazında çalışmalar yapıyoruz. Türkiye’nin hedefleriyle Ardahan’ın hedeflerini buluşturup yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi