MENÜ
Erzurum 18°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Amatör Spor Haftası kutlanacak
Spor
8 Ekim 2017 Pazar 15:59

Amatör Spor Haftası kutlanacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ASKF’nin ortaklaşa düzenledikleri Amatör Spor Haftası yarın Kutlanıyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ASKF’nin ortaklaşa düzenledikleri Amatör Spor Haftası yarın Kutlanıyor. Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Tüm spor severleri saat 14.00’da Havuz Başı Kent Meydanı’na bekliyoruz” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ASKF’nin ortaklaşa düzenledikleri Amatör Spor Haftası etkinlikleri bugün başlıyor. ASKF ile Erzurum GHSİM’nin birlikte organize ettiği Amatör Spor Haftası, kortej yürüyüşü, spor gösterileri ve ödül töreni bugün yapılacak.
Saat 14.00’da Cumhuriyet Caddesi’nde yapılacak olan kortej yürüyüşünün ardından saat 14.30’da Büyükşehir Belediyesi Havuz Başı Kent Meydanında spor gösterileri yapılacak. Akabinde Uluslararası müsabakalarda Erzurum ve Türkiye adına kürsüye çıkan sporculara ödülleri verilecek.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Türkiye’de 81 ilde yapılan Amatör Spor Haftası etkinliklerinin Erzurum’da yapılacağını belirterek, tüm Erzurum halkını saat 14.00’da Havuz Başı Kent Meydanı’na beklediklerini söyledi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi