MENÜ
Erzurum 26°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altıparmak Alman takımlarını Erzurum'a davet etti
Spor
17 Eylül 2014 Çarşamba 16:10

Altıparmak Alman takımlarını Erzurum'a davet etti

Türk - Alman ilişkilerine değinen Vali Altıparmak, yüksek irtifa kamp merkezine Alman takımlarını davet etti.

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Eberhard Pohl, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.
 Gezi ve ziyaretlerinde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Eberhard Pohl, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret etti. Makamında Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Eberhard Pohl’u, ağırlayan Vali Altıparmak, Erzurum hakkında bilgi verdi. Türk - Alman ilişkilerine değinen Vali Altıparmak, yüksek irtifa kamp merkezine Alman takımlarını davet etti.
 Almanya Büyükelçisi Eberhard Pohl, Erzurum'a geldiği için çok memnun kaldığını ve samimi karşılamadan dolayı teşekkür ettiğini söyledi.
 Pohl, bir gazetecinin, sorusu üzerine IŞİD’e yönelik ABD, Almanya ve Türkiye’nin aynı safta olduğunu belirterek, “IŞİD'e karşı savaşta kullanmak üzere Peşmerge güçlerine silah sevkiyatı kararı aldık. Birkaç gün sonra silah göndereceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi