MENÜ
Erzurum 19°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alkış ve övgüler Onlar için
Spor
1 Nisan 2015 Çarşamba 14:00

Alkış ve övgüler Onlar için

Erzurum’da düzenlenen Okullar arası Puanlı Atletizm İl Birinciliğinde dereceye giren takımlara kupa, sporculara da madalya verildi.

Erzurum’da düzenlenen Okullar arası Puanlı Atletizm İl Birinciliğinde dereceye giren takımlara kupa, sporculara da madalya verildi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Puanlı Atletizm İl Birinciliği mübabakaları yapıldı. Yarışlar sonucunda branşlarında başarılı olan atletlere madalya, takımlara da kupaları takdim edildi. Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Atletizm İl Temsilcisi Fesih Doğan, İl Hakem Kurulu Başkanı Tuncer Kurt ile diğer davetlilerin de katıldığı kupa töreninde ilk dörde giren atletlere madalya, ilk üç sırayı alan takımlara da kupa verildi.

DOĞAN’IN AÇIKLAMASI

Okullararası Atletizm İl Birinciliği yarışlarının kıran kırana geçtiğini ve çok sayıda katılım olduğunu belirten Atletizm İl Temsilcisi Fesih Doğan, il birinciliğinde başarılı olan atletlerin Erzurum’u grup yarışlarında temsil edeceğini söyledi. GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses de, Erzurum’u puanlı atletizm grup yarışlarında temsil edecek olan takımlara ve atletlere başarı dileğinde bulundu. Törende ödül alan sporcular büyük bir coşku yaşadı. Puanlı atletizmde göz dolduran atletler spor severler tarafından ayakta alkışlandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi