MENÜ
Erzurum 11°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ailelerin evlat direnişi sürüyor
Asayiş
26 Mart 2023 Pazar 14:05

Ailelerin evlat direnişi sürüyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.
3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek oturma eylemi başlatan ailelerin HDP il binası önündeki evlat direniş bin 300’üncü gününde sürüyor.
Evladı Yusuf’un 2014 yılında HDP aracılığıyla PKK terör örgütüne teslim edildiğini belirten Nurettin Ödümlü, çocuğuna ‘teslim ol’ çağrısında bulundu.
Çocuğunun kandırılarak dağa gidişiyle yalnız kaldıklarını dile getiren Ödümlü, “2014 yılında HDP’liler evladımı götürüp PKK’ya teslim etti. Ben korucu ve muhtar olduğum için özellikle beni seçtiler. Onların yaptığı zulme karşı başkaldırdığım için beni seçtiler. Oğlum, artık dayanacak hiçbir gücümüz kalmadı. Gel, devletimize teslim ol. Sözde 4 senedir ölüm haberini paylaşmışlar. Ama ben buna inanmıyorum. Sen bizi ortada kimsesiz bıraktın oğlum. Dağa ne ve kim için gittin. Sen bizi de kendini de yok ettin. Gel artık teslim ol. Herhangi bir ceza uygulanmayacak” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi