MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ağaçlar buz tuttu
Sağlık-Yaşam
27 Aralık 2012 Perşembe 13:26

Ağaçlar buz tuttu

Gece hava sıcaklığının eksi 23 dereceye düştüğü Erzurum’da ağaçlar, çeşmeler ve dereler adeta buz tuttu. Buz tutan ağaçlar ortaya kartpostallık görüntüler çıkardı.

EMRAH AKKAYA
ERZURUM (İHA) - Doğu Anadolu Bölgesi etkisi altına alan soğuk hava hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Gece hava sıcaklığının eksi 23 dereceye düştüğü Erzurum’da ağaçlar, çeşmeler ve dereler adeta buz tuttu. Buz tutan ağaçlar ortaya kartpostallık görüntüler çıkardı.
Soğuk havanın her geçen gün etkisini artırdığına dikkat çeken vatandaşlar “Havalar artık iyice soğudu. Sibirya’dan farkı kalmadı buraların. Nefes alırken bile donuyoruz. Özellikle geceleri soğukta yürürken donacak gibi oluyoruz. En büyük sıkıntımız ise buzlanan yollar. Dengemizi sağlayamayıp kayıp düşüyoruz. Ama karında güzellikleri var. Mesela kar ve soğuk sayesinde ağaçlar muhteşem bir görüntüye kavuşuyor.” dediler.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi