MENÜ
Erzurum 15°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AÖF’ten sağlık gündemi
Araştırma İnceleme
25 Kasım 2013 Pazartesi 16:12

AÖF’ten sağlık gündemi

DİLEK BAYRAK-Atatürk Üniversitesi üç önemli etkinlikle sosyo kültürel ve sosyo ekonomik gündem oluşturmaya devam edecek.

Atatürk Üniversitesi üç önemli etkinlikle  sosyo kültürel ve sosyo ekonomik gündem oluşturmaya devam edecek.  Açıköğretim Fakültesi Dekanlığı tarafından 29 Kasım 2013 Cuma günü Üniversite Kültür ve Gösteri Merkezi`nde düzenlenecek olan "Tıbbileştirilen Gündelik Yaşam ve Sağlık Takıntısı" konulu panelde Ankara DTCF Sosyoloji Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Aytül Kasapoğlu ‘Sağlıkta Dönüşümler’ i anlatacak. Panelde ATAÜNİ Sosyoloji Bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Mevlüt Özben ‘Tıbbileşen Yaşam ve Sağlıkta Motivasyon”, Yrd. Doç. Dr. Yonca Odabaş da ‘Sağlıkta Güven ‘ başlıklı bildiri sunacak.

Atatürk Üniversitesi aralık ayı etkinlikleri kapsamında 2 konferans ve bir panel gerçekleştirilecek.  11 Aralık’ta Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından ‘Türk Dünyasında Edebiyata Yön Verenler-5 (Azerbaycan)” paneli yapılacak. 20 aralık’ta ise  İlahiyat Fakültesi tarafından ‘İslamın Gelecek Tasavvurunun İnşaası’; AÖF tarafından ise  ‘Asker Sivil ilişkileri’ konulu konferans düzenlenecek.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi