MENÜ
Erzurum 19°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AGD'den İsrail ve Çin'e protesto yürüyüşü
Guncel
7 Ağustos 2014 Perşembe 19:34

AGD'den İsrail ve Çin'e protesto yürüyüşü

İsrail'in Filistin'de, Çin'in Doğu Türkistan'da Müslümanlara yönelik gerçekleştirdiği saldırı ve katliamlar Erzurum’da yapılan yürüyüşle protesto edildi.

İsrail'in Filistin'de, Çin'in Doğu Türkistan'da Müslümanlara yönelik gerçekleştirdiği saldırı ve katliamlar Erzurum’da yapılan yürüyüşle protesto edildi.

İsrail'in Filistin'de ve Çin'in Doğu Türkistan'da Müslümanlara yönelik gerçekleştirdiği saldırı ve katliamlar 81 ilde olduğu gibi Erzurum'da da düzenlenen yürüyüşle protesto edildi. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından 'Ümmet Yürüyüşlerinde Buluşuyoruz' ismi altında protesto yürüyüşü gerçekleştirildi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı yürüyüş Bosna Caddesi'nde başlayarak İstasyon Meydanına kadar devam etti. Türkistan ve Filistin bayrakları taşıyan vatandaşlar sloganlarla zulme tepki gösterdiler.

 Yürüyüş AGD Erzurum Başkanı Aktay Eşsiz’in basın açıklaması yapmasıyla sona erdi. Polis yürüyüş sırasında güvenlik tedbiri alarak güzergah trafiğini ulaşıma kapattı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 misafir
 9 Ağustos 2014 Cumartesi 15:21
sokaklarda bağırarak ancak siz deşarj olursunuz tek yol bu ülkelerle ticari bağımızı askıya almak elçilerini kapı dışarı etmektir latin amerika ülkeleri elçileri geri yolladı.kahrolsun demekle kahrolmuyorlar.zulme karşı durmak bağırmakla meydanlarda bağırmakla olmaz.
 
 9 Ağustos 2014 Cumartesi 11:48
Dadaş Erzurum caddeleri.. Avrupa değil İslam Birliği.. Müslümanlar Kardeştir.. Türkiye uyuma kardeşim sahip çık.. Siyonist Kafirler hesap verecek.. Vur vur Hamas vur İsrail'e vur.. Sloganlarıyla ve Tekbirlerle ayağa kalktı.. Coşku görülmeye değerdi.. İyi ki varsın ‪#‎AGD‬ ... Teşekkürler..
 mert
 8 Ağustos 2014 Cuma 19:57
ak parti il ve ilçe başkanları nerede? gençler vardı ama ülkü ocak başkanı nerede? yoksa siz birlik ve beraberlikten ümmetten yana değil misiniz? yapanalrdan allah bin kere razı olsun.
 Meryem
 8 Ağustos 2014 Cuma 13:30
Elhamdulillah koltuk değenekli olmama rağmen oradaydım. İki ayağıda sağlam olup ruhları sakat, beyinleri arızalı, gözleri kör olanlar yoktu. Şeyhlerinin dizinin dibinden ayrılma zahmetinde bulunamayan, hizmet ehli hizmetçilikten kurtulup belini doğrultamayan, kırk senedir şehri yiyip kırkıncı keredir bir tane mazlum için bir söz söyleyemeyen kırkbirinciler, vesair gruplar ALLAH sizi ıslah etsin...
 nurhan
 8 Ağustos 2014 Cuma 11:51
Güzel bir organize idi.Allah razı olsun. Öğrenci genç öğretmen yaşlı bebek oradaydı.Olmayan sadece 5 vakitini camide namazını kılanlardı.Onlar camiden direk cennete gideceğini zannediyor. Peygamberi zahmet edip okusalar zalimin zulmüne karşı çıkılması gerektiğini okurda zahmet ederlerdi.Başbakan geldiği zaman meydanı dolduran kardeşlerimizde yoktu.Allah görüyor biliyor.
 osmanlı
 8 Ağustos 2014 Cuma 00:41
agd ye teşekkürler. agd başkanının yaptığı açıklamada devletin israil konusunda yapması gerekenleri çok güzel dile getirdi.tebrikler agd ye.her zaman mazlum için gençlik ayakta maşallah.
 abdulhak
 8 Ağustos 2014 Cuma 00:09
Yedisinde yetmisine herkes oradaydı Allah razı olsun
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi