MENÜ
Erzurum 23°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
A2’de averaj takımı olduk
Spor
5 Kasım 2012 Pazartesi 19:36

A2’de averaj takımı olduk

Türkiye A2 Ligi 3. Grupta mücadele eden Ankaraspor, deplasmanda Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor'u 9-0'lık skorla mağlup ederek bu sezon tek maçta en çok gol atan takım olma unvanını elde etti.

ANKARA (İHA) – Türkiye A2 Ligi 3. Grupta mücadele eden Ankaraspor, deplasmanda Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor'u 9-0'lık skorla mağlup ederek bu sezon tek maçta en çok gol atan takım olma unvanını elde etti.
Türkiye A2 Ligi’nin 11. haftasında Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor'a konuk olan başkent temsilcisi, rakibine 9 gol atarak bu sezonun şimdiye kadar olan rekorunu kırmayı başardı. 4 grupta 46 takımın mücadele ettiği ligde şimdiye kadar en farklı galibiyeti Başkent'in bir başka takımı olan Gençlerbirliği 8-0'lık skorla Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor'a karşı almıştı. Ankaraspor, Gençlerbirliği'nin bu rekorunu geçerek tek maçta en çok gol atan takım olma unvanını elde etmiş oldu.
Ankaraspor'un gollerini; 6. dakikada Ömer Çiçek, 32 ve 70. dakikalarda Hasan Üstübücü, 44 ve 50. dakikalarda Şahin Fıstıkçı, 75. dakikada Abdullah Temel, 77. dakikada Çağlayan Alpsatan, 84. dakikada Tolgahan Erbay, 85. dakikada İskender Özbalta kaydetti.
11. hafta sonunda Ankaraspor puanını 16'ya çıkarırken Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor ise 5 puanda kaldı.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 murat
 9 Kasım 2012 Cuma 16:44
civil peynir dürümü yada simitle maç oynayan bu delikanlıları çok görmeyin bakarsan bağ bakmassan dağ olur
 ahmet
 9 Kasım 2012 Cuma 16:41
bakın arkadaşlar bazıları yazıyor erzurumun adını lekeliyorlar diye yanlış düşünüyorsunuz oynagığınız rakipler mazileri yetmiş seksen yıllık takımlar orada oynayan gençler sekiz on yaşından beri beraber ve o kulüplerin tesislerinde yiyip içip yatan profösyönel takım antremanı yaparak hazırlanan gençler bizim çocuklarımız sabahleyin maça üç zeytin yarım dilim ekmekle geliyor tesislerde yatmayan tesislerin yemek ve her türlü imkanından faydalanmayan bu geçlerden fazla bir şey beklemekte doğru deyil sanıyorum onlarıda profösyönelce besler düzenli çalıştırırsak inanıyorum ki rakiplerle dişediş mücadele ederler
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi