MENÜ
Erzurum -5°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
70 köy yolu ulaşıma kapandı
Sağlık-Yaşam
2 Şubat 2013 Cumartesi 18:55

70 köy yolu ulaşıma kapandı

Yoğun kar yağışı nedeniyle Erzurum’da 70 köy yolu ulaşıma kapanırken, İl Özel idaresi ekipleri kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için seferber oldu.

ERZURUM (İHA) - Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle Erzurum’da 70 köy yolu ulaşıma kapanırken, İl Özel idaresi ekipleri kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için seferber oldu.
Kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığında artış kaydedilirken, dün gece Erzurum’da en düşük hava sıcaklığı Erzurum’da eksi 17, Ardahan’da 20, Bayburt’ta 6, Kars’ta 23 ve Erzincan’da 8 olarak kaydedildi.
Öte yandan kar yağışının etkili olduğu Erzurum’da son 24 saat içerisinde 2 hasta kar üstü araçlarla kurtarılarak Erzurum’da sağlık merkezlerine sevk edildi. 2012 - 2013 kış sezonu içerisinde Erzurum ve bağlı ilçelerden kar üstü araçlarla bugüne kadar 91, yol açma suretiyle de 235 hasta olmak üzere toplam 326 hastanın Erzurum’da sağlık merkezlerine ulaşımının sağlandığı bildirildi.
 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi