MENÜ
Erzurum 25°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
500 pehlivan Erzurum’da buluşacak
Spor
27 Ağustos 2015 Perşembe 17:42

500 pehlivan Erzurum’da buluşacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 2.Uluslararası Altın Kemer Karakucak Güreşlerinin 6 Eylül 2015 Pazar günü yapılacağını açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 2.Uluslararası Altın Kemer Karakucak Güreşlerinin 6 Eylül 2015 Pazar günü yapılacağını açıkladı. Başkan Sekmen, Gençler Güreş Avrupa ikincisi Ahmet Ertürk ve Ümitler Güreş Avrupa üçüncüsü Murat Ertürk kardeşlerle birlikte düzenlediği basın toplantısında organizasyonla ilgili bilgi verdi.

Tebrizkapı Sanat Çarşısı’nda düzenlenen toplantıya Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, Genel Sekreter Yardımcıları Zafer Aynalı ve Ünsal Kıraç da katıldı.

Organizasyonda 3 yıl üst üste şampiyon olan sporcuya altın kemerin verileceğini belirten Başkan Sekmen, “Karakucak güreşlerine dünyada ün yapmış sporcuların yanı sıra 500 yerli güreşçi katılımı bekleniyor. Amacımız şehrimizin sporda öncü olarak spor şehri olmasını sağlamaktır” dedi.

Erzurum olarak sporda çok daha büyük gelişmelere imza atacaklarını ve tüm branşlarda Milli takımlara sporcu vermeyi hedeflediklerini kaydeden Sekmen “Belediye hizmetlerinin yanında bu tür organizasyonlarında yararlı olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

2.Uluslararası Altın Kemer Karakucak Güreşleri 6 Eylül Pazar günü saat 10.00’da Olimpiyat Parkında yapılacak. Karakucak güreşlerine Azerbaycan, Gürcistan, Dağıstan, Acara Cumhuriyetlerinden, İran, Ukrayna’dan güreşçilerin katılımı olacak. Güreşlere ödül olarak 200 altın dağıtılacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi