MENÜ
Erzurum 15°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
32 çocuğu sevindirdiler
Araştırma İnceleme
17 Aralık 2013 Salı 06:26

32 çocuğu sevindirdiler

Bursa Osmangazi Lions kulübü, Erzurum Nene Hatun Kız Yetiştirme ve Çocuk Yuvası’nda barınan 32 çocuğa yardımda bulundu.

E.MEHMET YILMAZ

ERZURUM (İHA) - Bursa Osmangazi Lions kulübü, Erzurum Nene Hatun Kız Yetiştirme ve Çocuk Yuvası’nda barınan 32 çocuğa yardımda bulundu.

Kulüp adına açıklama yapan Nilgün Küçükaslan, “Kulübümüz çevremizi harekete geçirmek misyonu ile yola çıkarak, çevremizde yardımsever insanlarla sizlerin arasında köprü kurup, çocuklar geleceğimizdir sloganıyla yardımlarımızı ulaştırdık.Ulaşan bu yardımlar bizlerin sayesinde sizleri tanıma fırsatı bulan Bursa’da ki yardımsever dostlarımızın katkıları büyüktür. Huzurlarınızda onlara teşekkürü borç biliyoruz.” dedi.

Ayrıca Osmangazi Lions Kulübü’nün Erzurum’da ilk kez bir yetiştirme yurduna yardımda bulunduğunu belirten Küçükaslan, ”Yurdun önünden gelip geçiyorduk bir türlü içeri girmek nasip olmadı, en sonunda yurt bizden yardım istedi bizde hemen Bursa’daki dernekle harekete geçtik ve elimizden geldiğince yardımcı olduk. Çocuk her yerde çocuk.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi