MENÜ
Erzurum 24°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
25 Martspor evinde yenildi
Spor
10 Kasım 2013 Pazar 16:22

25 Martspor evinde yenildi

25 Matspor evinde ağırladığı Kombinaspor’a 4-0 yenildi.

DURSUN MURAT AYDIN
ERZURUM (İHA) - 25 Matspor evinde ağırladığı Kombinaspor’a 4-0 yenildi. Hafta sonu ilçe stadında oynanan maçta saat 13.00’te orta hakem Cihat Çelikdağ’ın düdüğüyle başlayan karşılaşmada 25 Martspor’un sahaya ilk kez çıkan sporcuları rakip Kombinaspor’un temposuna dayanamadı.
Konuk takım her iki yarıda bulduğu 2’şer gollerle sahadan 4-0’lık net bir skorla ayrıldı.
25 Martspor’un yeni futbolcularının saha içerisinde büyük bir heyecan yaşadıkları gözlenirken tecrübesizliklerinin kurbanı oldular.
Sezonun ilk maçına tamamen yenilenen bir takımla çıktıklarını dile getiren Antrenör İbrahim Kara, sporcularının ilk kez bir resmi maça çıktıkları söyledi. Heyecanlarından ötürü sporcularının pozisyonları değerlendiremediklerini aktaran Kara, “Bu takımın zamana ihtiyacı var. Çocuklar çok iyi niyetli ve ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Birkaç maç sonra daha iyi olacaklardır.” diyerek Oltuluları takıma sahip çıkmalarını istedi. Kombinaspor deplasmandan 3 puanı 4 golle aldı. Golleri Selim, Çağlar, Büyük Cihan ve Suat attı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi