MENÜ
Erzurum 31°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2 engelliyi daha sevindirdiler
Guncel
4 Haziran 2012 Pazartesi 15:41

2 engelliyi daha sevindirdiler

Kıyıköşe facebook Erzurum gurubu başlattığı kampanya ile engelli vatandaşlara akülü araba hediye ediyor.

MUSTAFA BİÇER
ERZURUM (İHA) - Kıyıköşe facebook Erzurum gurubu başlattığı kampanya ile engelli vatandaşlara akülü araba hediye ediyor.
Erzurum Barosu ile Erzurum Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje müdürü Haşim Özcan tarafından desteklenen projeyle iki kişi daha akülü araba sahibi oldu. Yenişehir’de yaşayan ve küçüklüğünde çocuk felci geçiren 38 yaşındaki Döndü Çippınar akülü arabasına kavuşurken Yakutiye ilçesinde oturan ameliyat sonrası felç olan 75 yaşındaki Gülizar Yabir ise tekerlekli sandalyesine kavuştu.
Sandalyeleri Erzurum Baro Başkanı Mehmet Güzel, Valilik İl Sosyal Etüt ve Proje müdürü Haşim Özcan ve kampanyayı düzenleyen tıp öğrencileri ihtiyaç sahiplerini teslim etti. 38 yaşındaki Döndü Çippınar, akülü araba hediye edildiği için çok mutlu olduğunu ve yetkililere teşekkür ettiğini belirtti.
Kıyıköşe facebook grubu engelli vatandaşlara yardım etmeye devam ediyor. facebook’tan yardım sevenlere ulaşmayan çalışan gurubun kısa süre çok sayıda üyesi oldu. Üye olan duyarlı vatandaşların desteği ile engelli vatandaşlar akülü araba ve tekerlekli sandalye sahibi oluyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi