MENÜ
Erzurum -3°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
15 yıldır su içmiyor
Bölgeden
12 Nisan 2018 Perşembe 16:03

15 yıldır su içmiyor

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde 63 yaşındaki bir vatandaş, 15 yıldır su içmediğini, su içince hastanelik olduğunu ileri sürdü.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde 63 yaşındaki bir vatandaş, 15 yıldır su içmediğini, su içince hastanelik olduğunu ileri sürdü.

Beytüşşebap ilçesine bağı Beşağaç köyünde ikamet eden Hamit Acar, 15 yıldır su içemediğini, içince rahatsızlanıp, hastanelik olduğunu iddia etti. Su içmeye çalıştığında, kustuğunu ve bayıldığını ileri süren Acar, birkaç kere doktora gittiğini, doktorların bağırsaklarının susuzluk nedeniyle kuruduğunu söylemelerine rağmen su içemediğini ifade etti. Su içmeyi çok istediğini ancak içmeye çalıştığında hastanelik olduğunu anlatan Acar, “Yıllardır çaydan başka bir şey içemiyorum. Eskiden kola ve ayran içiyordum onları da içemez oldum. 63 yaşındayım hangi işi yaparsam yapayım yorulunca bile yine su yerine bir bardak çay içiyorum. Hayvancılıkla uğraşıyorum, Ramazan ayında biri iftarda ayran ve su içtiğinde zoruma gidiyor. Çok mecbur olduğum zaman nadiren bir bardak ayran içebiliyorum. Hakkari’de bir dayım vardı, bir gün su içmem için ısrar etti. İçtim ve hastanelik oldum. Doktora gittim, ilaç verdi ve suyu kaynatarak iç dedi ancak bunu yapamadım. Çünkü gerçekten çok zorlanıyorum. Yetkililerden bunun bir çözümü varsa yardımcı olmalarını istiyorum” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi