MENÜ
Erzurum 15°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Erzurum'da insanın kanı yenileniyor'
Spor
12 Temmuz 2012 Perşembe 02:02

'Erzurum'da insanın kanı yenileniyor'

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor kamp için seçtiği Erzurum’da oksijen depoluyor. Palandöken Kayak Merkezi’nde dün başlayan kamp bir hafta sürecek.

ERZURUM (İHA) - Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor kamp için seçtiği Erzurum’da oksijen depoluyor. Palandöken Kayak Merkezi’nde dün başlayan kamp bir hafta sürecek.
Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde hazırlıklarını günde 3 antrenman ile sürdüren Çaykur Rizespor’da moraller en üst seviyede.
Teknik Direktör Korukır, Atatürk Üniversitesi Stadyumu’nda yapılan antrenman öncesi İHA’ya yaptığı açıklamada, “Erzurum’un yükseltisi fazla olduğu için futbolculara çok şey katacağına inanıyorum. Burada futbolcunun kanı bile yenileniyor. Erzurum kamp için benim idealimdeki yer oksijen ve temiz hava bakımından çok avantajlı. 5-6 gün Erzurum da çalışacağız daha sonra Bolu’ya gideceğiz. Bolu’dan sonra da deniz seviyesine ineceğiz. Allah Erzurum’a temiz hava ,bol oksijen gibi birçok nimet vermiş. Spor adamları bu şehrin kıymetini bilsinler” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kemal
 12 Temmuz 2012 Perşembe 09:18
Helal olsun hocama, onlar keşvediyor da erzurumu bizim bürokrasi uyuyor. Şu güzelim şehre neden 3 - 5 saha yapılmaz anlamadım. inanın kulüplerin gözde mekanı olur. Tabi kazanan erzurum olur
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi