MENÜ
Erzurum 10°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Engelliler için kapak biriktirelim'
Sağlık-Yaşam
2 Kasım 2013 Cumartesi 15:15

'Engelliler için kapak biriktirelim'

Erzurum'da engelliler için toplanan mavi kapak kampanyası devam ediyor. Vatandaş mağaza önüne astığı kutularda mavi kapak topluyor.

ÖZGE BOZO
ERZURUM (İHA) - Erzurum'da engelliler için toplanan mavi kapak kampanyası devam ediyor. Vatandaş mağaza önüne astığı kutularda mavi kapak topluyor.
Erzurum Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaf Yaşar Üzülmez, "Bu işi limon satan kardeşimiz Murat Güvenir'den gördük ve ona destek amacıyla ağaçların üzerine bir kutu asarak üzerine 'Engelliler İçin Kapak Biriktirelim' yazdık. Vatandaşımızın ilgisini oldukça çekiyor. Elimizden geldiği kadarıyla engellilere destek olmak istiyoruz. Unutmayalım ki ne kadar çok kapak toplarsak bir engelli kardeşimiz için o kadar iyi." şeklinde konuştu.
Erzurum'un sokak başlarında ağaç ve demir levhalara asılan mavi kapak kampanya kutuları her engelli için bir akülü araba ifade ediyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi