MENÜ
Erzurum 19°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hatay Orman Yangını, Ermenistan ve PKK!
M.Tevhit Gülseven
YAZARLAR
11 Ekim 2020 Pazar

Hatay Orman Yangını, Ermenistan ve PKK!

Azerbaycan, Ermenistan’ın işgal ettiği topraklarını geri alıyor! Azerbaycan, vatan topraklarını geri almasaydı, Ermenistan bu saldırılarını gene sürdürecek, belki de Azerbaycan topraklarını bir daha işgal edecekti. Azerbaycan’ın haklı olmadığını düşünebilmek için aklını başka bir siyasi ideolojiye bırakmak lazımdır. Mantığı yoktur!

Ermenistan’ın sivil hedeflere saldırması ve Türk Milletine acılar yaşatmasının mantığını anlamak mümkün müdür; eğer bir ideoloji esareti altında iseniz; anlamazsınız ama kabul edersiniz! Mental olarak da bu bir savaş diyebilirsiniz!

Rusya’nın arabuluculuğu ile 10 Ekim 2020 tarihinde bir ateşkesi Azerbaycan ve Ermenistan kabul etti, ateşkes resmen başladı. Ermenistan iki saat sonra sivillere saldırdı beş sivil öldürdü!

Ermenistan bu!

Türkiye’nin başına musallat edilmiş terör örgütü PKK, Ermenistan’da Azerbaycan’a karşı savaşıyor.

Adına İslam Cumhuriyeti diyen İran, Ermenistan’a destek veriyor! Sorsanız kimlikleri hilal, destekledikleri haç(!). Sözde İslam ülkelerinin (İslam ülkesi demeye ağzım varmıyor) tamamı ülkelerinde Ermenistan bayraklarını gönderlere çekerek, taraflarını belli ediyorlar!

Ermenistan, bir taraftan da içinde yer aldığı ve Türkleri öldürmek, yıpratmak, zayıflatmak için PKK tarafından Türkiye’de orman yangınları çıkarttırıyor!

Kendi insanını katleden, ormanlar yakan ve bunları yapanlara gönül verenler, dünyanın güzelleşmesi için değil, dünyanın lanetini üzerlerine toplamak için bir araya emperyalist güçler tarafından getirilmiş terör örgütleridir. İnsan öldürerek, orman yakarak, oradaki hayvanları öldürerek nasıl bir sonuç bekliyorlar? Bunu ancak beyinsiz, mantıksız, akılsız, duygusuz mahlûklar yapabilir ki onlarda öyleler zaten!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi