MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tekman Sel Felaketinin Ardından Şokta
Guncel
10 Temmuz 2024 Çarşamba 01:23

Tekman Sel Felaketinin Ardından Şokta

Erzurum’un çok sayıda ilçesinde meydana gelen sel felaketinden Tekman da ağır şekilde etkilendi. İlçede birçok ev, iş yeri ve tarım arazisi sular altında kaldı.

Felaket sonrası Tekman halkı, yetkililerden acil yardım beklerken ilçenin belediye başkanı Abdurrahman Sever’in tavırları büyük hayal kırıklığı yarattı. Selin yarattığı yıkımın ortasında, halk yetkililerin desteğiyle yaralarını sarmaya çalışıyor.

Belediye Başkanına Tepkiler Büyüyor

Tekmanlılar, belediye başkanı Abdurrahman Sever’in Hakkari’de bölücü örgüt üyeleriyle bir araya geldiği ve fotoğraflar çektirdiği iddialarını gazetemize ilettiler. Birçok Tekmanlı hemşerimiz, Sever’in Hakkari’de bölücülerin dağ kadrosunda bulunan isimlerle buluşup fotoğraf çektirdiğini ve devlete açıkça meydan okuduğunu belirtti. Bu durum, sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışan halk arasında büyük öfke uyandırdı.

İçişleri Bakanlığı ve Valilik Göreve Çağrıldı

Halk, Sever’in Hakkari’de keyif çatarken Tekman’da hizmet bekleyen vatandaşlara sırt çevirdiğini düşünüyor. Tekmanlılar, belediye başkanının ilçeye hizmet etmesi gerektiğini vurguladı ve güvenlik güçlerinden Abdurrahman Sever hakkında gerekli adımların atılmasını talep etti. Özellikle, belediye başkanının bölücülerle verdiği görüntülerin devletin otoritesine meydan okuma olarak algılandığını belirten halk, Tekman gibi hizmete susamış bir ilçenin böyle bir belediye başkanına sahip olmasından dolayı büyük pişmanlıklarını dile getirdiler. Belediye başkanının sel felaketi sonrası ilçeye dönerek acil yardım çalışmaları yapması gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, güvenlik güçlerinin bu duruma müdahale etmesini bekliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi