MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Taşdemir: ‘Zor bir maç oldu’
Spor
19 Ağustos 2023 Cumartesi 21:05

Taşdemir: ‘Zor bir maç oldu’

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Zor bir müsabaka oldu. Bu sıcak havada oynamak her iki takım içinde çok zordu. Neticeyi alamadık, alamadığımız için üzgünüz” dedi.

Bodrum Futbol Kulübü kendi evinde konuk ettiği Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Zor bir müsabaka oldu. Bu sıcak havada oynamak her iki takım içinde çok zordu. Neticeyi alamadık, alamadığımız için üzgünüz” dedi.

Trendyol 1. Lig'in 2. hafta mücadelesinde Bodrum FK, evinde Erzurumspor FK’yı konuk etti. Bu sonuçla birlikte yeşil- beyazlı ekip puanını 4’e, rakibi Erzurumspor ise puanını 2’ye yükseltti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, maçın ilk yarısında oyunu koparabileceklerini söyleyerek, “Zor bir müsabaka oldu. Oyunun ilk yarısında aslında oyunu koparabilirdik. Fırsat geldi keza aynı şekilde kendi hatamızdan fırsat verdik. Penaltı oyunun kırılma noktasıydı. Kıramadık ve kıramayınca rakibimizin direnci her geçen dakika arttı. Maalesef üretemedik ve golü bulamadık. Dolayısıyla bu sıcak havada oynamak her iki takım içinde çok zordu. Neticeyi alamadık, alamadığımız için üzgünüz. Geçen seneden beri düşüncem değişmedi, sonuçta 1 puan aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Torbamıza 1 puan koyduk ve yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi