MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sekmen'den tepki: ‘Havuzbaşı miting alanı değildir’
Siyaset
7 Mayıs 2023 Pazar 18:24

Sekmen'den tepki: ‘Havuzbaşı miting alanı değildir’

Erzurum’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Havuzbaşında yapmaya çalıştığı izinsiz miting, alanın miting alanı olmaması sebebiyle gerçekleştirilemedi. Başkan Sekmen, alanın kapatıldığı yolundaki iddialara sert tepki göstererek, alanın miting alanı olmadığını açıkladı.

Erzurum’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Havuzbaşında yapmaya çalıştığı izinsiz miting, alanın miting alanı olmaması sebebiyle gerçekleştirilemedi.

Havuzbaşı Kent Meydanı'nda Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan otobüslerin sergilenmesine tepki gösteren CHP’liler ile görevliler arasında tartışma yaşandı. CHP’li gruba tepki gösteren vatandaşlar arasında gergin anlar yaşandı. Güvenlik güçleri olaya müdahale etti. İmamoğlu’nun programına 1 saat kala meydandaki araçlar alan dışına çıkarılırken Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen konuya ilişkin basın açıklaması yaptı. Başkan Sekmen yaptığı açıklamada “Bugün Erzurum’da CHP gayri yasal, korsan miting yapmak için yoğun gayret sarf ediyor. Yüksek Seçim Kurulu 4 Mayıs itibariyle miting yapılacak alanları belirlemiştir. Tanıtım amaçlı araçlarımızı sergilediğim alanda gayri yasal olarak miting alanına çevirmek istemektedirler. Kamuoyu yanlış bilgilendirilmektedir. Bizim herhangi bir yeri kapatmamız söz konusu değildir" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Abdusselam EFE.
 8 Mayıs 2023 Pazartesi 14:27
Allah ın adı ile Rahman Rahim. BU ERZURUM A YAKIŞMADI! İlimize gelmiş olan bir Siyasiye bu yapılmamalıydı, ben şahsen kınıyorum. Hiç bir siyasiye hakaret edilmemeli, büyük bir olgunlukla dinlenmeli ve gereken cevap her zaman SAHDIKDA verilmeli. Misafir perver Erzurum halkına bu olaylar hiç yakışmadı, bunu yapanları kınıyorum, Sayın İmam oğluna da buradan Geçmiş olsun diyorum. Millet olarak bizim İslam Dini çerçevesinde oluşan Ahlak yapımıza asla uymadı diye düşünüyorum. Allah Teala cemii cümlemizi, Rahmeti ile uyandırsın, Amin bi hürmeti Taha ve Yasin. 08.05.2023 Abdusselam EFE.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi