MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şehit öğretmenlere vefa
Eğitim
22 Temmuz 2024 Pazartesi 11:09

Şehit öğretmenlere vefa

Bağbaşı Mahallesi Muhtarlığı ve mahalle halkından Feyzullah Coşkun'un koordinasyonunda Bağbaşılı vatandaşların da katkılarıyla şehit öğretmenler Şenay Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz adına hazırlanan bayrak direği, Tortum Kaymakamı Fatih Bayram'ın katılımlarıyla törenle yerine dikildi.

Tortum ilçesinde bir köyde şehit öğretmenler Şenay Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz’ın anısına en yüksek tepeye bayrak direği konuldu.
Bağbaşı Mahallesi Muhtarlığı ve mahalle halkından Feyzullah Coşkun'un koordinasyonunda Bağbaşılı vatandaşların da katkılarıyla şehit öğretmenler Şenay Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz adına hazırlanan bayrak direği, Tortum Kaymakamı Fatih Bayram'ın katılımlarıyla törenle yerine dikildi. Törende bir konuşma yapan Kaymakam Fatih Yılmaz, “Aziz milletimizin rengini şehitlerimizin kanından alan al bayrağımıza her daim büyük bir saygı ve sevgi gösterdiğini, bu etkinliğin de bu sevginin göstergesi olduğunu belirterek maddi manevi destek olan herkese teşekkür etti.” dedi. Direğe ay-yıldızlı Türk bayrağı dualar ve İstiklal Marşı eşliğinde çekildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi