MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sefa Akgün ve Mustafa Akbaş 'Erzurumspor' dedi
Spor
5 Temmuz 2024 Cuma 02:02

Sefa Akgün ve Mustafa Akbaş 'Erzurumspor' dedi

Erzurumspor’da iç transfer çalışmaları devam ediyor.

Erzurumspor’da iç transfer çalışmaları devam ediyor. Kaptan Orhan Ovacıklı, Eren Tozlu ve Kaptan Mustafa Yumlu’dan sonra mavi beyazlı kulübün efsane haline gelen defansının vazgeçilmezi Mustafa akbaş da Erzurumspor’da kaldı. Geçen sezon orta sahayı ayakta tutan ve kulübün ligde kalmasında büyük emeği olan orta sahanın dinamosu Sefa Akgün’de tercihini Erzurumspor’dan yana kullandı.

İç transfer çalışmaları sürdüren Erzurumspor, sözleşmeleri sona eren Mustafa Akbaş ve Sefa Akgün’le yeniden sözleşme imzaladı.  Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Erzurumspor Tesislerimizde bir araya geldiği oyuncularımızla 2 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayarak başarı dileklerinde bulundu.

Dal, ‘Her iki oyuncumuzla anlaştığımız için mutluyuz. Takım kaptanlarımızdan biri olan Mustafa Akbaş’la üçüncü yılımız. Kendisi de Erzurum’u, Erzurumspor’u evi gibi görüyor ve burayı çok sevdiğini biliyorum. Bizde kendisini seviyoruz. Yeniden anlaştığımız için mutluyuz.’ dedi

Sefa Akgün transferiyle ilgili açıklama yapan  Dal, ‘Sefa Akgün elimizde büyüdü diyebilirim. 18 yaşından beri kulübümüzün oyuncusu ve bizim için kıymetli. Sefa’dan beklentimizin yüksek olduğunu buradan bir kez daha ifade ediyorum. Kendisine de söyledim ve oda bunun fazlasıyla bilicinde. Her iki futbolcumuza da şanlı formamız altında başarılar diliyorum. Sağlıklı, kazasız, belasız ve sakatsızlık bir sezon geçirmelerini diliyorum. Hem kulübümüze hem de oyuncu arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum.’ İfadelerini kullandı.

Mavi Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada ‘Küllerimizden yeniden doğuyoruz’ kampanyasının ilk gününde 1 milyon lira tutarında forma satışı gerçekleştirildiği bildirildi. Açıklamada, ‘Küllerimizden Doğuyoruz kampanyamızın ilk gününde 10 Adet Doğuş formamız karşılığında toplam 1 milyon tutarında bağış, kulübümüzün hesaplarına geçmiştir. Destek olanlara teşekkür ediyoruz. ‘ ifadelerine yer verildi. Kulübün resmi sosyal medya hesabında yayınlanan görselde, Erzurumspor Futbol Kulübü Başkanı Ahmet Dal, yönetim kurulu üyeleri Yavuz Tahtacı, Hikmet Eren, Ali Karataş, Cabbar Erdoğan, Veysel Çınar, Burak Han Gözgeç, Emre Aytekin ile iş adamı Yusuf Çoban ve Serra City AVM’nin kampanya için açılan hesaba bağışta bulundukları belirtildi. Kampanyaya özel 100 bin TL değerindeki doğuş formasını satın alan yöneticiler ve iş insanlarının jesti kentte büyük memnuniyet uyandırdı. Bu arada edinilen bilgiye göre, kulübe bağış sözü veren isimlerin de olduğu, tutarların banka hesabına yatırıldığı anda paylaşım yapılarak kamuoyuyla paylaşılacağı bildirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi