MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Öztrak’tan CHP Erzurum açıklaması
Siyaset
7 Eylül 2021 Salı 02:43

Öztrak’tan CHP Erzurum açıklaması

CHP sözcüsü Faik Öztrak CHP Erzurum İl Başkanı Oğuz’un görevden alınmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Faik Öztrak, “Bolu Belediye Başkanı'nın bir kadın hemşehrisi hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle Yüksek Disiplin Kuruluna, uyarılması talebiyle gönderilmesine karar verildi” dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, Parti Genel Merkezinde düzenlenen MYK sonrasında açıklamalarda bulundu. Öztrak yaptığı açıklamada Bolu Belediye Başkanının Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edildiğini, CHP Erzurum İl Başkanının ise istifasının alındığını söyledi.
“BOLU BELEDİYE BAŞKANI, YÜKSEK DİSİPLİN KURULU'NA SEVK EDİLDİ”
Öztrak, "Bolu Belediye Başkanının bir kadın hemşehrisinin hakkında yaptığı yakışıksız açıklamayı kabul edebilmemiz mümkün değil, sindirebilmemizde mümkün değil. Kendisi hatasını anlayarak kamuoyu önünde özür diledi. Bu özrü de dikkate alarak Bolu Belediye Başkanı'nın bir kadın hemşerisi hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle Yüksek Disiplin Kuruluna, uyarılması talebiyle sevkine MYK’da oy birliği ile karar verdik” dedi.
“ERZURUM İL BAŞKANININ İSTİFASI ALINMIŞTIR”
Hakkında taciz iddiaları olan CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz için de açıklamada bulunan Öztrak, “CHP’de bu tür iddiaların üstü kapatılmaz. Kol kırılır yen içinde kalır denmez. Taciz asla kabul edilemez. Erzurum İl Başkanının istifası alınmıştır. Bunun dışında süreç yargıda işleyecektir. Hukuk ne diyorsa o olacaktır” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi